De ce Teren Padel și Global Padel Courts? 10 Motive:

1 – Teren Padel este activ în România din 2015. Este compania care a instalat cel mai mare număr de terenuri de padel din țară, atât structuri cu cadru, cât și structuri panoramice.

2015 Primele terenuri de padel instalate la Padel Center Dumbravita (Timis)
2015 Primele terenuri de padel instalate la Padel Center Dumbravita (Timis)

2 – Teren Padel a însoțit evoluția padelului în România încă de la începuturile sale, oferind clienților săi cel mai potrivit produs pentru nevoile lor și nu neapărat cel mai interesant pentru companie.

3 – Toate instalațiile noastre au fost realizate la timp, cu echipe înalt calificate și la cele mai bune standarde de calitate, precum și cu cel mai înalt grad de responsabilitate față de client odată ce instalația a fost finalizată, sprijinindu-l la nevoie și fiindu-i mereu la dispoziție.

4 – Teren Padel oferă unul dintre cele mai bune prețuri de pe piață, conceput pentru a facilita introducerea acestui sport pe o piață nouă.

5 – Teren Padel livrează produsul într-unul dintre cele mai scurte termene de livrare de pe piață, de obicei 6 săptămâni de la primirea primei plăți. Instalarea se face la o dată stabilită de comun acord cu clientul, ținând cont de condițiile meteo.

2016 Primele terenuri instalate la Winners Parcul Rozelor la Cluj-Napoca

6 – Teren Padel este reprezentantul pentru România al companiei spaniole Global Padel Courts SL (GPC) cu vânzări în toată lumea și producție pentru mărci importante.

7 – Pentru Teren Padel și GPC vânzarea de terenuri de padel și dezvoltarea padelului nu este mai mult decât o afacere de moment, ci este dorința de a extinde padel-ul pe termen lung pe toate piețele unde încă nu și-a atins potențialul, iar România este una dintre aceste piețe.

8 – Teren Padel este foarte interesată de succesul clienților săi, de aceea le oferă posibilitatea de a participa, în condiții avantajoase, la cursuri de management al centrelor de padel sau la cursuri de formare pentru antrenori la clubul 7PADEL din Valencia, cel mai bine gestionat club de padel din Spania, cu un grad de ocupare zilnică de 93%.

 

2023 Doua noua terenuri instalate la Padel center Dumbravita (Timis)
2018 Mall Parcul Titan Bucuresti

9 – Teren Padel propune clienților plătitori de TVA în România să semneze contractul direct cu GPC Spania, astfel nu sunt nevoiți să plătească TVA-ul în avans, ceea ce reprezintă o economie de plata de 19%.

10 – Teren Padel oferă clienților săi posibilitatea de a contracta o firmă de transport specializată în terenuri de padel, cu care colaborează din 2015. Această firmă poate factura atât de la sediul central din Spania (fără TVA), cât și de la filiala din România (cu TVA de 19%). Acestea fiind spuse, clientul este complet liber să compare prețurile și să contracteze firma de transport pe care o alege.

Teren Padel va continua să ofere terenuri GPC cu cel mai bun raport calitate-preț centrelor sportive interesate să introducă unul dintre sporturile cu cea mai rapidă creștere din ultimii 30 de ani la nivel mondial.