Dimensiune teren padel| Detalii tehnice

Terenurile noastre sunt fabricate integral în Spania și conțin componente de cea mai bună calitate:

Caracteristicile instalarii TerenPadel

Informații generale – Federaţia Internaţională de Padel (The International Padel Federation)

Terenul de Padel este un dreptunghi de 10 metri lăţime şi 20 metri lungime (măsurat din interior) cu o toleranţă de 0.5. Înălţimea minimă trebuie să fie de 6 metri, fără să existe vreun element carTeren Padele să ocupe acest spațiu.

Terenul este împărţit de fileu, în doua părţi egale.

Accesul pe teren se face prin partea laterală, zonă aşezată simetric cu centrul. Lateral pot exista una sau doua intrări pe fiecare parte, cu sau fără uşă.

Iluminarea terenului:

Lumina artificială trebuie să fie uniformă şi plasată într-un mod care să nu creeze dificultăţi de vizibilitate pentru jucători, arbitrii sau public.

Suprafaţa terenului trebuie să fie poroasă, fiind obligatoriu ca suprafaţa să permită un salt periodic al mingii şi să evite acumularea dGazon Padele apă.

Culorile permise în competițiile oficiale sunt verde, albastru sau maro-pamântiu (teracotă). Terenul trebuie sa aibă o singură culoare. (În cazul terenurilor ce nu sunt gândite pentru astfel de competiții, se poate alege dintr-o paletă variată de culori.)
Suprafeţele sintetice sau cu gazon sintetic, trebuie sa fie realizate în conformitate cu normele Uniunii Europene.

Mingea de joc este o sferă de cauciuc cu un exterior uniform, de culoare albă sau galbenă. Diametrul său măsoară între 6.35 şi 6.77 cm, iar greutatea sa este între 56 şi 59.4 grame.

Racheta de padel este alcatuită din două piese: mâner şi cap.Paleta si minge de Padel
Mâner:  lungime maximă: 20 cm, lăţime maximă: 50 mm, grosime maximă: 50 mm.
Cap: lungime variabilă.

Lungimea capului plus lungimea mânerului nu trebuie să depăşească 45.5 cm. Lățimea maximă acceptată: 26 cm, grosime maxima: 38 mm.

Lungimea totala a rachetei de padel nu poate depăși  4.5 cm.