4 zile in Valencia pentru castigatorii Cupei Interuniversitare

Prima competitie interuniversitara de padel din Romania a fost organizata de Teren Padel in data de 27 mai la Timisoara, la baza sportiva Padel Center. Premiul cel mare a constat intr-o excursie de 4 zile la Valencia plus cursuri  gratuite de padel.

In urma acestei competitii Silviu Popescu & Bogdan Negrescu  reprezentand Universitatea Politehnica si  Iulia Gherasim & Sara Farzat reprezentand Universitatea de Vest au iesit castigatori.

Studentii alaturi de David Fernandez, administratorul bazei sportive 7padelvlc,  au urmat un program de cursuri teoretice si practice de nivel semi-profesionist ce le deschide drumul spre noi perspective.

Teren Padel multumeste tuturor studentilor, universitatilor participante: UPT, UVT, USAMVBT, bazei 7padelvlc pentru gazduire si Zoppas Industries pentru sponsorizarea acestei competitii, fara de care aceste 4 zile nu ar fi fost posibile.

Iulia Gherasim: “Cele 4 zile petrecute in Valencia au fost extraordinare! In urma cursului de padel am invatat foarte multe si ii multumesc antrenorului David Fernandez pentru felul minunat de a preda. M-am simtit ca acasa. Sper ca acest sport sa se dezvolte si in Romania, este foarte distractiv.”