Prima Cupa Interuniversitara de padel in Romania

Despre Cupa Interuniversitara

Unul din cele mai importante demersuri facute de Teren Padel pana in prezent, este de a lua initiativa in crearea unui campionat de padel impreuna cu Asociatia Via Rumania Cultura. Acest demers nu a fost usor deoarece au fost multe impedimente ce au stat in cale, dar vizualizand scopul final s-a creat motivatia necesara in a merge mai departe cu proiectul. Cu aceasta cupa speram sa cream o expunere ampla asupra sportului si sa dezvoltam mai departe si in alte orase terenurile de padel.

Pe 27 Mai 2017 suntem bucurosi sa anuntam pentru prima data in Romania o cupa interuniversitara de padel la feminin si masculin. Ea va avea loc in Timisoara la Arena Constructim  Strada Praga Nr.6, Dumbravita, judetul Timis. Ora de incepere va fi 12:00 cu un sistemul de eliminare alcatuit din grupe din care vor merge primele doua locuri mai departe in semifinala.

Universitatile participante sunt: Universitatea Politehnica Timisoara, Universitatea de Vest si Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Timisoara. Cele 3 facultati se vor interece atat la masculin cat si la feminin pentru a pune facultatea pe primul loc si de asemenea pentru o mica excursie in Valencia.

PENTRU VIITOR

Planul nostru pentru viitor este de a aduce padel in majoritatea oraselor mari din Romania, iar in cele in care avem deja terenuri precum Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara sa cream evenimente interactive social cat si competitii.

Inceputul competitiv al sportului padel in Romania va incepe cu turnee locale de padel intre facultati cu scopul de a familiariza sportul. Aceasta actiune continua cu gandul de dezvoltare la un nivel competitional ridic in anii urmatori fiind stabilite intre timp standardele necesare.

Activitatile sociale, promovarea miscarii si implicarea pozitiva in societate sunt importante pentru noi si speram sa adunam cat mai multi sustinatori pentru a reusi impreuna sa lasam un impact pozitiv.

Poster varianta 9