Investiția într-un teren de padel, iată avantajele!

Padel este cea mai noua tendință în sport cu aproximativ 10 milioane de jucători în lume. În Europa evoluția a fost una rapidă astfel, în 2014 existau aproximativ 2.000 de cluburi de padel pe teritoriul a 18 țări, iar numărul a tot crescut. De altfel, și România se laudă astăzi cu baze sportive care dețin astfel de terenuri de padel, situate în Timișoara, Cluj și București.
Compania noastră, TerenPadel și-a propus o dezvoltare pe două sensuri, construim terenuri de padel sub marcă proprie, fabricate în Spania și suntem alături de clienții noștri în construirea unei strategii de atragere a publicului. Activitatea noastră de până acum ne-a demonstrat că sportul padel are abilitatea de a atrage jucători, o dată ce aceștia au disputat măcar un meci pe teren, își doresc să învețe cât mai multe tactici, iar faptul că joacă în echipă și nu pe cont propriu îi impulsionează să fie din ce în ce mai buni.
La noi în țară sportul padel este încă la început, dar așa cum am menționat anterior, se bucură de o creștere rapidă a numărului de practicanți. Padel este iubit în egală măsură de adulți și de copii, putând fi transfomat foarte ușor într-un sport pentru toată familia.
Pentru a studia care sunt prețurile unui astfel de teren, vă rugăm să accesați pagina de prezentare aflată la următorul link:  https://terenpadel.ro/pret-teren-padel-romania/

Iată avantajele dezvoltării unei afaceri ce are la bază sportul padel:

Avantajele investitorului