Britanicii joacă Padel!

Din articolele postate pe site-ul nostru, observam ca desi padel este un sport relativ nou, acesta are o ascensiune rapida, inregistrand un numar din ce in ce mai mare de jucatori.

British Padel Tour 2015Asa cum am mai precizat, padel are o cota de popularitate foarte ridicata  in Spania si Argentina, acestea fiind si tarile cu cele mai multe trofee la nivel mondial. Numarul jucatorilor creste rapid si in alte tari, datorita actiunilor de popularizare intalnite o data cu organizarea a tot mai multor competiti in tari precum Austria, Franta, Belgia, Regatul Unit sau mai nou, Emiratele Arabe Unite.

Astazi vom vorbi despre prezenta sportului padel in Regatul Unit, unde se bucura de o popularitate tot mai mare.

Apogeul promovarii a fost in anul 2013, cand Tom Murray, unul dintre cei mai buni jucatori de padel din Regatul Unit, a organizat pentru prima data British Padel Tour (www.britishpadel.co.uk) turneu ce s-a transformat rapid intr-un adevarat succes.

Dupa incheierea campionatului a urmat stabilirea unui prim calendar al competitiilor, ce avea un singur obiectiv: cresterea numarului jucatorilor de padel. Toate campionatele au fost si sunt recompensate cu premii in bani si cu un sistem de punctaj folosit pentru a genera British Padel Ranking System (Sistemul de Clasament Britanic de Padel). Initiativa s-a bucurat de o primire foarte buna, existand tot mai multi doritori de a participa la acest campionat. Padel a devenit astfel popular in UK.

Fiind sustinut de membrii si afiliatii sai, British Padel a adaugat recent si alte categorii campionatului, de exemplu, Grupa B la categoria masculina, amatori.

Astazi padelul a devenit unul dintre sporturile frecvent practicate de londonezi.

Acum puteti incerca padel si in Romania, in cadrul bazei sportive Padel Center situata in vestul tarii, in apropiere de Timisoara, dar si in cadrul celorlalte baze deschise in Bucuresti.

Incercati padel, va asiguram ca o sa va placa! Let’s play padel!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s